Referenties

Wat mijn klanten over mij zeggen

 

Bastiaan Möllers

Ik kende Monique al een tijdje via een ondernemersnetwerk en hoorde haar vaak praten over haar klanten. Door de boekhouding uit te besteden hielden die ineens veel meer tijd over voor andere, leukere dingen. Dus toen ik merkte dat ik best wel hard ging met mijn winkel, was dat voor mij het moment om Monique te vragen. Het bleek inderdaad een verstandige zet want nu had ik meer tijd over voor de winkel en logischerwijs voor mijn passie voor wijn.

Wat ik zo waardeer in Monique is dat ze super correct is en bovendien erg betrokken bij mijn bedrijf en hoe bepaalde financiële of fiscale zaken efficiënter kunnen. Zo kiest ze er soms voor om bepaalde werkzaamheden tot hapklare brokken voor te bereiden, die ik gemakkelijk zelf kan uitvoeren. Daarmee creëert ze ruimte om haar expertise slim in te zetten en te bedenken welke zaken of werkzaamheden beter, sneller of goedkoper kunnen bijvoorbeeld.

Monique pakt op deze manier ieder kwartaal een ander onderwerp aan wat extra aandacht nodig heeft. Het is heel fijn om dit soort dingen bij een expert neer te kunnen leggen. Het geeft mij rust en tegelijkertijd investeer ik in de toekomst van mijn bedrijf. 

Bastiaan Möllers

Bastiaan Möllers

Wine By Bas

David van Goudoever

Dat je de administratieve zaken van je bedrijf uitbesteed aan een vakkundig boekhouder ligt voordehand. Maar toen ik zo’n 2,5 jaar geleden een lokale boekhouder zocht, was dat niet het enige wat ik belangrijk vond. Je boekhouder heeft een belangrijke rol in je bedrijf, dus dat er een klik moest zijn, vond ik minstens zo belangrijk. Op het moment dat ik Monique ontmoette had ik direct een goed gevoel, want ik merkte dat zij, net als ik, grote waarde hecht aan mensgerichte relaties die je oprechte aandacht geeft.

Monique regelt de dagelijkse administratie voor mijn werkmaatschappij, doet de btw-aangiftes en verwerkt de inkoop- en verkoopfacturen. Ze houdt de zaken nauwlettend in de gaten en denkt met me mee wat slim is om te doen. En wanneer ik denk dat het tactisch handiger is, neemt ze rechtstreeks contact op met debiteuren over openstaande rekeningen. Dan kan ik erbuiten blijven.

Met Monique als mijn boekhouder weet ik dat mijn administratie in vakkundige en veilige handen is. Ik vind haar bovendien een fijn en plezierig mens om mee te werken. Ze doet waar ze voor staat, is betrokken en altijd bereikbaar. 

David van Goudoever

David van Goudoever

Interstaf BV

Joost Jaeger

Als er één boekhouder is aan wie je je dagelijkse administratie kunt uitbesteden, dan is het Monique wel. Nu ze 15 jaar bestaat, wil ik haar alle geluk en gezondheid wensen en haar aanraden om vooral te blijven wie ze is: Doeltreffend en zeker van haar zaak.

Monique besteed zo’n 6 tot 10 uur per week aan onze financiële administratie en doet dat inmiddels alweer heel wat jaren. Voor nagenoeg hetzelfde werk had ik vroeger een full time boekhouder in dienst. Had ik al gezegd dat ze doeltreffend is?

Naast betalingen en de verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, verzorgt Monique ook de btw-aangiftes, bereid ze de jaaropgave voor en is ze de eerste contactpersoon van onze accountant. Het prettige aan Monique is ook dat ze heel snel kan snel schakelen en ondersteuning biedt daar waar we haar hulp nodig hebben. Soms is dat bij de loonadministratie en een andere keer lost ze de problemen op die we met ons online boekhoudpakket hebben.  

Toen ik jaren geleden een goede boekhouder zocht, wilde ik iemand die mijn zorgen uit handen kon nemen. Maar Monique doet meer dan dat. Ze komt met voorstellen en ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht en ze houdt me ontzettend scherp.  

Joost Jaeger

Joost Jaeger

REGGS BV

Ingeborg Verduijn

Wat ik vooral nodig heb is dat een boekhouder mij ontzorgt en grondig te werk gaat. Want nadat ik na een jaar afscheid had moeten nemen van de vorige boekhouder omdat hij er een potje van had gemaakt, was ik erop gebrand een kandidaat te vinden die wel secuur te werk ging. Het idee om deze taak intern onder te brengen, bleek al snel te ingewikkeld. Na een drietal partijen gesproken te hebben, koos ik voor Monique. Naast haar kennis over Exact, wat ik als harde voorwaarde stelde, vond ik het ook belangrijk dat ze openstond voor onze innovatieve manier van werken. Ik kreeg er snel vertrouwen in dat zij de rommel van de vorige boekhouder kon wegwerken en voelde direct een klik met haar. Nu zijn we alweer ruim een half jaar verder en ik ben nog altijd heel blij met Monique.

Haar aanpak is pragmatisch en grondig, ze pikt dingen snel op en is makkelijk in de omgang. Naast het verwerken van inkoopfacturen en betalingen in Exact, verzorgt ze ook betalingen die we via betalingsplatformen als Payt, Mollie en PayPal verwerken.

Het is een verademing om op Monique te kunnen bouwen. Ik wens haar nog vele mooie jaren met haar bedrijf en vooral rust, gezondheid en zakelijk succes.

Ingeborg Verduijn

Ingeborg Verduijn

Tekom Vertalers

Arjen Blankhart

Met de mooie mijlpaal van 15 jaar AdministratieveZaken.nl wil ik Monique natuurlijk van harte feliciteren. Mij heeft ze twee keer uit de brand geholpen als interim kracht. De eerste keer zocht ik een boekhouder die tijdens een drukke periode de administratie van mijn bedrijf kon oppakken. Het werk gaat natuurlijk altijd door en daarom had ik snel iemand nodig. Gelukkig kende ik Monique uit mijn netwerk en kon ze direct beginnen. Naast de debiteuren- en crediteurenadministratie had ik haar knowhow en ervaring ook nodig bij de zoektocht naar een nieuwe administratief medewerker. Monique pakte alle taken moeiteloos op, kon me goed adviseren en zorgde ervoor dat de nieuwe collega snel was ingewerkt.

Toen ik een ruime tijd later opnieuw omhoog zat voor een interim opdracht, hoefde ik maar te bellen en Monique was beschikbaar. En omdat ze precies wist hoe het er bij ons aan toe gaat, liep alles meteen op rolletjes. Precies wat je nodig hebt!

Monique is een kei in haar vak, ze weet alles over boekhouding, is snel en werkt gestructureerd. Mijns inziens de belangrijkste kwaliteiten die een boekhouder moet hebben. Daarbij is ze oplossingsgericht en een enthousiaste en vrolijke collega. Ik wens haar daarom goede zaken, gezondheid en geluk.

Arjen Blankhart

Arjen Blankhart

Styles Concepts

Arjan Kolkman

Toen ik zo’n drie, vier jaar geleden op zoek was naar een tijdelijke kracht op de administratie, tipte iemand uit mijn financiële netwerk mij over Monique. Een van de medewerkers op de afdeling ging voor een aantal maanden met vakantie dus ik had dringend een goede vervanger nodig. En die moest, naast een brede kennis van het vak, ook snel kunnen beginnen en flexibel inzetbaar zijn, ruime ervaring met Exact hebben en zo’n drie dagen per week beschikbaar zijn. Monique is de perfecte collega gebleken. Ze kon na twee dagen eigenlijk alles al uitvoeren rondom de debiteuren- en crediteurenadministratie, de boekingen en de betalingen. Inwerken bleek nauwelijks nodig. Bovendien kwam ze, soms ongevraagd, met goede ideeën en verbeterpunten aanzetten zodat wij daar ons voordeel mee konden doen. Dat ze op zo’n manier proactief haar bijdrage leverde, kon ik erg waarderen. Naast haar kennis en daadkracht, was Monique ook een hele fijne collega en klikte het meteen. Ze past zich makkelijk aan en pakt zaken snel op. Logisch dat we Monique na die eerste keer regelmatig teruggevraagd hebben als invalkracht.

Na 15 jaar in business met AdministratieveZaken.nl, wens ik haar alle gezondheid toe en bovenal hoop ik dat ze alleen maar leuke klanten blijft bedienen, want dat verdient ze.

Arjan Kolkman

Arjan Kolkman

Riksja Travel