CONTACT

HULP NODIG? NEEM DIRECT CONTACT MET MIJ OP!

AdministratieveZaken regelt tijdelijke vervanging van administratief personeel bij zwangerschap, ziekte of overbrugging bij een open vacature.

CONTACT

AdministratieveZaken.nl
06 5247 4681
monique@administratievezaken.nl

WAT MIJN KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

Cindy Wilmink

Monique is een heerlijke, rustige rots in de financiële branding. Gaat aan de slag, zoekt uit, regelt en rond af. Administratieve duizendpoot, een asset voor ondernemers in MKB en particulieren.

Cindy Wilmink

Cindy Wilmink

Change of Address - Relocation consultant

Arjan Kolkman

Monique heeft gedurende ruim 2 maanden bij Riksja Online BV een langere vakantie van een medewerkster vervangen. Tot volle tevredenheid. Snel ingewerkt, geen koudwatervrees voor nieuwe systemen, accuraat en met een goede vakinhoudelijke kennis. Wij waren uitermate tevreden over de wijze waarop ze deze rol heeft ingevuld, en we bevelen haar aan voor dit soort functies.

Arjan Kolkman

Finance Manager at Riksja Travel

Ed van den Berg

Monique heeft geruime tijd op de financiële administratie bij mij gewerkt. Ze is correct, heeft een goede inzet en is snel thuis ook in de onbekende programma’s waarmee wij werken. Indien er weer ruimte in de organisatie is, zou ik haar zeker weer terughalen en aannemen.

Ed van den Berg

Ed van den Berg

Monto vastgoed onze zorg

Mieke van Tilburg

Regelmatig doet Monique voor ons de financiële administratie en daarnaast uiteenlopende werkzaamheden voor onze evenementen. Denk hierbij aan deelnemersregistratie, maken badges en op locatie ontvangst van de gasten. Ze is zorgvuldig, sociaal en goed met cijfers.

Mieke Van Tilburg

Mieke Van Tilburg

Evenementenlocatie Het Koelhuis

Sabine Sabelis

Na 3 weken tropisch eiland en al weer een week aan de slag bij mijn opdrachtgever was het tijd om met Monique Kabboord mijn administratie voor OinkOink producties op te gaan zetten.

Fijne tips qua administratie maar ook qua je eigen bedrijf hebben. Huur deze dame in! (einde schaamteloze reclame)

Sabine Sabelis

OinkOink producties

Inge van Trigt

Monique, jij kan je perfect inleven in de situatie van de klant en daar ga je mee aan de slag. Dit is wat mij betreft goud waard.

Ik slaap weer als een roos en kan vooral doen waar ik goed in ben.

Inge van Trigt

Total Recharge Massage