INTERIM

UW ADMINISTRATIE TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig op uw financiële administratie? Zoekt u interim invulling voor een zwangerschapsverlof of langdurige ziekte? Monique van AdministratieveZaken.nl neemt u alle administratieve zorgen uit handen.

INTERIM Finance

Wilt u uw administratie tot in de puntjes geregeld hebben? Ik neem u alle administratieve zorgen uit handen. Of het nu gaat om het opvangen van een zwangerschapsverlof, extra ondersteuning tijdens piekperiodes of het overbruggen van een openstaande vacature, voor alle interim financiële opdrachten ben ik inzetbaar.

Ik verwerk en controleer uw financiële administratie, ondersteun bij uw personeels- en/of salarisadministratie.

Ik ondersteun zelfstandigen en kleine bedrijven bij het opzetten van de financiële administratie. Uiteraard kan ik deze opdracht en het beheer hiervan volledig voor u uitvoeren.

Al vanaf een paar uur per maand neem ik uw financiële ‘gedoe’ uit handen!

TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER NODIG? BEL ME!
06 5247 4681

Cindy Wilmink

Monique is een heerlijke, rustige rots in de financiële branding. Gaat aan de slag, zoekt uit, regelt en rond af. Administratieve duizendpoot, een asset voor ondernemers in MKB en particulieren.

Cindy Wilmink

Cindy Wilmink

Change of Address - Relocation consultant

Arjan Kolkman

Monique heeft gedurende ruim 2 maanden bij Riksja Online BV een langere vakantie van een medewerkster vervangen. Tot volle tevredenheid. Snel ingewerkt, geen koudwatervrees voor nieuwe systemen, accuraat en met een goede vakinhoudelijke kennis. Wij waren uitermate tevreden over de wijze waarop ze deze rol heeft ingevuld, en we bevelen haar aan voor dit soort functies.

Arjan Kolkman

Finance Manager at Riksja Travel

Ed van den Berg

Monique heeft geruime tijd op de financiële administratie bij mij gewerkt. Ze is correct, heeft een goede inzet en is snel thuis ook in de onbekende programma’s waarmee wij werken. Indien er weer ruimte in de organisatie is, zou ik haar zeker weer terughalen en aannemen.

Ed van den Berg

Ed van den Berg

Monto vastgoed onze zorg

Mieke van Tilburg

Regelmatig doet Monique voor ons de financiële administratie en daarnaast uiteenlopende werkzaamheden voor onze evenementen. Denk hierbij aan deelnemersregistratie, maken badges en op locatie ontvangst van de gasten. Ze is zorgvuldig, sociaal en goed met cijfers.

Mieke Van Tilburg

Mieke Van Tilburg

Evenementenlocatie Het Koelhuis

Sabine Sabelis

Na 3 weken tropisch eiland en al weer een week aan de slag bij mijn opdrachtgever was het tijd om met Monique Kabboord mijn administratie voor OinkOink producties op te gaan zetten.

Fijne tips qua administratie maar ook qua je eigen bedrijf hebben. Huur deze dame in! (einde schaamteloze reclame)

Sabine Sabelis

OinkOink producties

Inge van Trigt

Monique, jij kan je perfect inleven in de situatie van de klant en daar ga je mee aan de slag. Dit is wat mij betreft goud waard.

Ik slaap weer als een roos en kan vooral doen waar ik goed in ben.

Inge van Trigt

Total Recharge Massage