Dat je de administratieve zaken van je bedrijf uitbesteed aan een vakkundig boekhouder ligt voordehand. Maar toen ik zo’n 2,5 jaar geleden een lokale boekhouder zocht, was dat niet het enige wat ik belangrijk vond. Je boekhouder heeft een belangrijke rol in je bedrijf, dus dat er een klik moest zijn, vond ik minstens zo belangrijk. Op het moment dat ik Monique ontmoette had ik direct een goed gevoel, want ik merkte dat zij, net als ik, grote waarde hecht aan mensgerichte relaties die je oprechte aandacht geeft.

Monique regelt de dagelijkse administratie voor mijn werkmaatschappij, doet de btw-aangiftes en verwerkt de inkoop- en verkoopfacturen. Ze houdt de zaken nauwlettend in de gaten en denkt met me mee wat slim is om te doen. En wanneer ik denk dat het tactisch handiger is, neemt ze rechtstreeks contact op met debiteuren over openstaande rekeningen. Dan kan ik erbuiten blijven.

Met Monique als mijn boekhouder weet ik dat mijn administratie in vakkundige en veilige handen is. Ik vind haar bovendien een fijn en plezierig mens om mee te werken. Ze doet waar ze voor staat, is betrokken en altijd bereikbaar. 

David van Goudoever

David van Goudoever

Interstaf BV