Als er één boekhouder is aan wie je je dagelijkse administratie kunt uitbesteden, dan is het Monique wel. Nu ze 15 jaar bestaat, wil ik haar alle geluk en gezondheid wensen en haar aanraden om vooral te blijven wie ze is: Doeltreffend en zeker van haar zaak.

Monique besteed zo’n 6 tot 10 uur per week aan onze financiële administratie en doet dat inmiddels alweer heel wat jaren. Voor nagenoeg hetzelfde werk had ik vroeger een full time boekhouder in dienst. Had ik al gezegd dat ze doeltreffend is?

Naast betalingen en de verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, verzorgt Monique ook de btw-aangiftes, bereid ze de jaaropgave voor en is ze de eerste contactpersoon van onze accountant. Het prettige aan Monique is ook dat ze heel snel kan snel schakelen en ondersteuning biedt daar waar we haar hulp nodig hebben. Soms is dat bij de loonadministratie en een andere keer lost ze de problemen op die we met ons online boekhoudpakket hebben.  

Toen ik jaren geleden een goede boekhouder zocht, wilde ik iemand die mijn zorgen uit handen kon nemen. Maar Monique doet meer dan dat. Ze komt met voorstellen en ideeën waar ik zelf niet aan had gedacht en ze houdt me ontzettend scherp.  

Joost Jaeger

Joost Jaeger

REGGS BV