Wat ik vooral nodig heb is dat een boekhouder mij ontzorgt en grondig te werk gaat. Want nadat ik na een jaar afscheid had moeten nemen van de vorige boekhouder omdat hij er een potje van had gemaakt, was ik erop gebrand een kandidaat te vinden die wel secuur te werk ging. Het idee om deze taak intern onder te brengen, bleek al snel te ingewikkeld. Na een drietal partijen gesproken te hebben, koos ik voor Monique. Naast haar kennis over Exact, wat ik als harde voorwaarde stelde, vond ik het ook belangrijk dat ze openstond voor onze innovatieve manier van werken. Ik kreeg er snel vertrouwen in dat zij de rommel van de vorige boekhouder kon wegwerken en voelde direct een klik met haar. Nu zijn we alweer ruim een half jaar verder en ik ben nog altijd heel blij met Monique.

Haar aanpak is pragmatisch en grondig, ze pikt dingen snel op en is makkelijk in de omgang. Naast het verwerken van inkoopfacturen en betalingen in Exact, verzorgt ze ook betalingen die we via betalingsplatformen als Payt, Mollie en PayPal verwerken.

Het is een verademing om op Monique te kunnen bouwen. Ik wens haar nog vele mooie jaren met haar bedrijf en vooral rust, gezondheid en zakelijk succes.

Ingeborg Verduijn

Ingeborg Verduijn

Tekom Vertalers