Met de mooie mijlpaal van 15 jaar AdministratieveZaken.nl wil ik Monique natuurlijk van harte feliciteren. Mij heeft ze twee keer uit de brand geholpen als interim kracht. De eerste keer zocht ik een boekhouder die tijdens een drukke periode de administratie van mijn bedrijf kon oppakken. Het werk gaat natuurlijk altijd door en daarom had ik snel iemand nodig. Gelukkig kende ik Monique uit mijn netwerk en kon ze direct beginnen. Naast de debiteuren- en crediteurenadministratie had ik haar knowhow en ervaring ook nodig bij de zoektocht naar een nieuwe administratief medewerker. Monique pakte alle taken moeiteloos op, kon me goed adviseren en zorgde ervoor dat de nieuwe collega snel was ingewerkt.

Toen ik een ruime tijd later opnieuw omhoog zat voor een interim opdracht, hoefde ik maar te bellen en Monique was beschikbaar. En omdat ze precies wist hoe het er bij ons aan toe gaat, liep alles meteen op rolletjes. Precies wat je nodig hebt!

Monique is een kei in haar vak, ze weet alles over boekhouding, is snel en werkt gestructureerd. Mijns inziens de belangrijkste kwaliteiten die een boekhouder moet hebben. Daarbij is ze oplossingsgericht en een enthousiaste en vrolijke collega. Ik wens haar daarom goede zaken, gezondheid en geluk.

Arjen Blankhart

Arjen Blankhart

Styles Concepts