Ik kende Monique al een tijdje via een ondernemersnetwerk en hoorde haar vaak praten over haar klanten. Door de boekhouding uit te besteden hielden die ineens veel meer tijd over voor andere, leukere dingen. Dus toen ik merkte dat ik best wel hard ging met mijn winkel, was dat voor mij het moment om Monique te vragen. Het bleek inderdaad een verstandige zet want nu had ik meer tijd over voor de winkel en logischerwijs voor mijn passie voor wijn.

Wat ik zo waardeer in Monique is dat ze super correct is en bovendien erg betrokken bij mijn bedrijf en hoe bepaalde financiële of fiscale zaken efficiënter kunnen. Zo kiest ze er soms voor om bepaalde werkzaamheden tot hapklare brokken voor te bereiden, die ik gemakkelijk zelf kan uitvoeren. Daarmee creëert ze ruimte om haar expertise slim in te zetten en te bedenken welke zaken of werkzaamheden beter, sneller of goedkoper kunnen bijvoorbeeld.

Monique pakt op deze manier ieder kwartaal een ander onderwerp aan wat extra aandacht nodig heeft. Het is heel fijn om dit soort dingen bij een expert neer te kunnen leggen. Het geeft mij rust en tegelijkertijd investeer ik in de toekomst van mijn bedrijf. 

Bastiaan Möllers

Bastiaan Möllers

Wine By Bas