Toen ik zo’n drie, vier jaar geleden op zoek was naar een tijdelijke kracht op de administratie, tipte iemand uit mijn financiële netwerk mij over Monique. Een van de medewerkers op de afdeling ging voor een aantal maanden met vakantie dus ik had dringend een goede vervanger nodig. En die moest, naast een brede kennis van het vak, ook snel kunnen beginnen en flexibel inzetbaar zijn, ruime ervaring met Exact hebben en zo’n drie dagen per week beschikbaar zijn. Monique is de perfecte collega gebleken. Ze kon na twee dagen eigenlijk alles al uitvoeren rondom de debiteuren- en crediteurenadministratie, de boekingen en de betalingen. Inwerken bleek nauwelijks nodig. Bovendien kwam ze, soms ongevraagd, met goede ideeën en verbeterpunten aanzetten zodat wij daar ons voordeel mee konden doen. Dat ze op zo’n manier proactief haar bijdrage leverde, kon ik erg waarderen. Naast haar kennis en daadkracht, was Monique ook een hele fijne collega en klikte het meteen. Ze past zich makkelijk aan en pakt zaken snel op. Logisch dat we Monique na die eerste keer regelmatig teruggevraagd hebben als invalkracht.

Na 15 jaar in business met AdministratieveZaken.nl, wens ik haar alle gezondheid toe en bovenal hoop ik dat ze alleen maar leuke klanten blijft bedienen, want dat verdient ze.

Arjan Kolkman

Arjan Kolkman

Riksja Travel